Tänään oltiin Kati Kuosmasen vetämissä taipparitreeneissä Rymättylässä. Mukana oli Saimi ja Hailie turistina. Tosin sai Hailiekin vähän noutoja kokeilla.
Vesi nouto dameilla sujui Hailielta mallikkaasti, kun seisoin vedessä vastassa, niin ei ollut mahdollista epäonnistua palautuksissa. Saimin kanssa vesinouto sujui myös hyvin, tosin tytön uimataito on vielä niin puutteellinen että kauimmas heitetty dami jäi noutamatta.

Suraavaksi koitettiin noutoa vedestä lokin kanssa. Veneestä heitettiin lokki ja vähän vaikeammasta rannasta lähetettiin hakemaan. Saimille tuotti vaikeuksia rannasta veteen meno, mutta pienellä tuuppauksella tyttö lähti hyvin  uimaan ja toi lokin nätisti rantaan. Hailie lähti hienosti noutoon, mutta kun huomasikin että kyseessä oli riista eikä dami, niin sinne jäi noutamatta. Siispä Hailien treenit loppui siihen tälläkertaa.

Seuraavaksi vietiin koiran kanssa varis mutkan taakse muistiksi ja mentiin ottamaan rantaan nouto vedestä lonkin kanssa. Kun lokki tuli rantaan lähetettiin koira hakemaan varis. Hienosti Saimi toimi, variksen palautti nätisti. Lokin kanssa oli hieman vaikeuksia vedessä, kun lokki valui uidessä Saimin alle. Mutta ihan ok sekin meni.

Saimiin olin todella tyytyväinen, sillä meillä on ollut valeraskauden takia pienehköä motivaation puutetta, mutta nyt tyttö oli kyllä täynnä intoa ja vähän kuumuikin liikaa. Hailieen olin tyytyväinen damityöskentelyssä ja se riittääkin tytölle tällä hetkellä, sillä meillä ei ole aikomustakaan taippareihin.
Kyllä oli molemmat tytöt väsyjä treenien jälkeen. Hyvä niin!