Niin se aika rientää! Nyt on jo 3 pentua muuttanut uusiin koteihinsa, vielä kintuissa pyörii neljä riiviötä.
Ensimmäisenä lähti sininen eli Chili. Chili muutti Keuruulle. Toisena lähti lila eli Evert. Evert muutti Pälkäneelle. Kolmantena lähti ruskea eli Lenni. Lenni muutti Hämeenlinnaan. Pennut pääsivät erittäin ihaniin koteihin, olen heihin TODELLA tyytyväinen. Onnea uusiin koteihin. Lenniä tulen eritoten kaipaamaan, sillä hän nallekarhumainen ulkonäkönsä ja erittäin sydämellinen luonteesa on on sulaatanut jokaisen sydämen joka hänet on nähnyt.

Pennut oli keskiviikkona 11.6.08 Janita Leinosen luona pentutestauksessa. Testaus oli erittäin mielenkiintoinen ja suosittelen kyllä sitä kaikille pentueille. Testaus antoi apuja jakaa pennut perheisiin ja oli kiva antaa heille dvd:t mukaan muistoksi pentutestauksesta. Pennut saivat hyvät pisteet ja he jaukautuivatkin hyvin 5 rämäpäätä ja 2 pehmeempää pentua. Laitan vielä myöhemmin kotisivuille testauksen tulokset, niin kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa.

Perjantaina ja lauantaina oltiin Tuorlassa katsomassa agilitykisoja. Perjantaina mukana oli sosiaalistumassa Lenni ja keltainen ja lauantaina rämäpää kaksikko Tilda ja Fin.

Tänään matkaamme Pian mökille pentujen, Olan ja Liinun kanssa. Punaturkit saavat jäädä kotiin Saimin juoksun takia.