Pennut täytti tiistaina 4 viikkoa ja sen kunniaksi taas punnittiin ja madotettiin heidät. Isoin oli tällä kertaa vihreä poika: 2,338 kg ja pienin pinkki tyttö 1.922 kg.
Pentujen tulevat perheenjäsenet ovat käyneet tutustumassa pentuihin ja olenkin todella onnellinen, miten mukavia perheitä he ovat olleet.

Näin lämpiminä ilmoina pennut ovat ulkoilleet joka päivä. Nyt kun ulkoilu on tullut tutuksi, niin vauhtia kyllä riittää vaikka tasapaino ja motoriikka ei olekkaan vielä oikein kehittynyt.

Pentujen luonteet vaan kokoajan alkaa selvemmin näkymään. Pinkki tyttö on kaikkein avoin, se ryntää ensimmäisenä aina vieraiden luo ja ruskea poika taas on rauhallisin. Viihtyis vaan kokoajan sylissä. Oranssi tyttö on tosi tiukka, aina riitaa haastamassa. Vihreä poika on sellainen kitisijä, heti kun se ei keksi ratkaisua ongelmaansa se alkaa piippaamaan. Aivan ihana seurata pentujen kasvua ja kehitystä. Nyt alkaa jo tuntua kurjalta, kun pian ne jo muuttaa uusiin koteihin...

Treeneistä... Saimi oli maanantaina BH:leimassa, otettiin niinkuin kokeenomaisesti, eli ilman nameja ja leluja. Vielä on paljon töitä edessä ennen koetta...
Torstaina Saimi oli Elinan kanssa agilityssä, kun minä oli opiskelemassa naksutinkoulutuksen teoriaa. Oli kuulema ihan hyvin mennyt ja vesku saikin kivoja kuvia otettua.
Tänään oltiin jäljestämässä. Paula oli tehnyt jäljet valmiiksi ja ajettiin ne kokeenomaisesti, eli ilman nameja keppien alla, eikä myöskään mitään merkkejä maastossa. Nyt kun on ollut näin kuivaa, niin jä'ljestyskin oli aika haasteellista. Saimi löysi yhden kepin ja 90 asteen kulmassa hukkasi jäljen, joten ei vielä ole oikein asiaa kisoihin...
Vielä tänään illalla oli naksutinkurssi, jossa minä ja Saimi viettettiin erittäin hauska tunti. Erittäin loistava juttu, kun sai palkata koiraa, eikä tarvinnut mistään kieltää. SAimi tarjosi kaikenlaisia temppuja, mutta tarkoitus oli harjoitella kosketuskeppiä. Eli nenällä kosketus keppiin, naksu ja palkkka. Tyttö hokas heti mitä siinä piti tehdä. Seuraavaski harjoiteltiin luopumista, sekin sujui kivasti. Sitten katsekontaktia, mikä oli Saimille ihan helppo juttu ja lopuksi tassun antamista, mitä hän ei kyllä ollenkaan tajunnut. Kerrankin treenit, joista jäi meille molemmille hyvä mieli. JES!

Nyt sitten on kesän ajaksi Jaakon treenit loppu, mutta Saimi osallistuu kahtena viikkona Anja Lehtiön tiistai-kursseille Elinan kanssa. Jälkikurssikin loppui, samoin BH, joten nyt täytyy vain itsenäisesti treenata. Minulle on helpointa käydä säännöllisesti ohjatuissa treeneissä, sillä tuo itsenäisesti treenaaminen usein jää.

Ponikin pääsi tänään kesälaitumelle, tosin hänen kesälomansa ei kyllä alkanut vaan ratsastan koko kesän läpi ja yritetään harjoitella koulukisoja varten. Minä esteratsastaja koulukisoihin...? No jostain on ponin kanssa aloitettava ja tiedä vaikka sitä vielä rupeais oikein tykkäämäänkin, siis kouluratsastuksesta!

Kissanpennuista vapaana on toinen poika ja kilpparivalkea tyttö. Toivottavasti kuvia sais pikkuhiljaa kotisivuille.

Flunssankin sitten sain tähän kesälomaani! Noh, flunssalääkkeiden avulla jaksaa...toivottavasti. Carmolis-tipat on kyllä loistavia flunssaan, kannattaa kokeilla!