Hailien pennut täytti tänään kolme viikkoa. Kovasti ovat taas kasvaneet, pienin tyttö on 1,350kg ja isoin tyttö on 1,618kg ja muut siltä väliltä.
Pennut on nyt viiden päivän ajan syöneet lisänä kiinteää ruokaa, joka maistuukin erittäin hyvin. Sen myötä kakkakin on muuttunut kiinteäksi, joten pentulaatikossa ei ole enää sinappisotkua joka paikassa...
Nyt alkaa jo pentujen luonteet näkymään, joukossa on yksi erittäin tiukka tyttö, jota ei niin vaan tuupita ja tönitä. Pistää isommat pojat järjestykseen kovalla äänellä :-). Pennut jo enemmän liikkuvat ja painivat kuin nukkuvat, joten ääntä pentulaatikosta kuuluu. Hailie ei siellä enää viihdy, kuin pakolliset imetykset ja pentujen puhdistuksen, muuten sohva jo kiinnostaa enemmän.
Kaksi urosta on vielä vapaana, muuten on jo uudet perheet valittu.
Pennut pentutestataan 6 viikon ikäisinä, eli 11.6. Testaajana toimii Janita Leinonen.

Alexin pennuista vapaana on vielä pojat. Eli Creme uros ja Cremevalkea uros.
Pennut on nyt 6 viikon ikäisiä.

Sillä välin kun Hailie viettää mammalomaa, Saimi keskittyy treenaamiseen: maanantaisin käymme BH-treeneissä. Tämän viikon maanantaina olimme Auranlaakson ABC:n pihalla kaupunkiosuutta harjoittelemassa. Siellä tuli tutuksi, pyörät, scootterit, rekat, sauvakävelijät, lapset, nuoret, ulkomaalaiset yms. Saimi käyttäytyi hienosti, mutta huomaa että meillä täällä Piikkiössä, noita sauvakävelijöitä harvoin tulee vastaan ja yleensäkin tuota ihmispaljoutta. Täytyykin useammin käydä Turun keskustassa kuljeskelemassa, ettei ihan maalaisiksi ruveta.

Torstaisin käydään agilityssä. Viime viikon treenit meni aivat metsään, kun Elina (joka Saimia yleensä ohjaa) ei päässytkään ja minä jouduin itse menemään tytön kanssa. Siitä ei sitten tullut yhtään mitään, sillä Saimi varasti jo ennen ensimmäistä estettä ja minähän en sitä hyväksy, joten  mainitsin siitä tytölle! No siitähän sitten vaikeudet alkoivat. Saimi päätti, että tuon kanssa en töitä tee ja lopetti hyppäämisen. Noh, tällä viikolla sitten pidempää pinnaa minulle, niin katsotaan miten sitten kulkee.

Perjantaisin käydään jäljestämässä Paraisilla. Viime viikolla ajettiin taas toistemme tekemiä jälkiä ja Saimi suoriutuikin siitä mallikkasti. Seurasi tarkoin jälkeä ja merkkasi hyvin kepit. HIENO TYTTÖ! Tämä taitaakin olla ainoa laji, jossa minun ja Saimin yhteistyö toimii. Tämän viikon jälki jää väliin, sillä olen perjantain ja lauantain Helsingissä Pieneläinhoitajapäivillä.
Lauantaina käyn katsomassa Hailien äitiä Minniä Helsingissä ja sunnuntain tuleekin ensimmäiset  Hailien pentujen katsojat(siis perheet, joihin pennut on menossa), muutenhan niitä on käynyt jo ystävät ja sukulaiset ihailemassa.